Az elektromos infrapanel bármilyen belső tér fűtésére alkalmas. Kis helyigénye miatt kifejezetten alkalmas kis légterű helyiségek (pl. mellékhelyiségek, újságosbódék) fűtésére, illetve, a maximális teljesítmény gyors elérése következtében hatékony olyan helyiségek fűtésénél, ahol nem szükséges állandó fűtés. Pénztárakban, irodákban, templomokban a személy hátára, lábára irányítva a paneleket, lokális fűtésként is alkalmazható. Ugyanakkor kiegészítő fűtésként is alkalmazható.

 

Ipari csarnokok

Bármilyen alapterületű és magasságú ipari létesítmény, csarnok fűtésére alkalmas. Álmennyezetbe is beépíthető kialakítása miatt kedvezõ a helykihasználás.

Sportlétesítmények

Az ipari létesítményekhez hasonlóan a sportcsarnokok, testedzésre, sportolásra szolgáló kisebb és nagyobb helyiségek fűtésére is rendkívül jól hasznosítható.

Magánlakások

Lakások, tetőterek ideális fűtése, mivel a fűtőelemeknek szinte semmilyen helyigénye nincs. Esztétikai megjelenése a legmagasabb igényeket is kielégíti.

Tetőterek, manzárdok

Mivel éghető anyagra is szerelhető, ezért rendkívül jól alkalmazható tetőterek egyedi, vagy központilag vezérelt fûtésére.

Hétvégi házak

Hétvégi házak esetében ez a legegyszerűbb fűtési megoldás. Felügyelet nélkül hagyható, és kikapcsolt állapotában nincs elfagyásveszély.

Templomok

Templomi padsorok, szószékek, továbbá egyéb közösségi helyiségek “helyi” fűtésére, kis helyigénye és jó beépíthetősége miatt rendkívül alkalmas.