TANSUN REMOTE

Telecomanda TANSUN cu 6 canale permite controlarea a 6 radiatoare/zone individuale. Telecomanda poate fi configurată pe receproare prin atingerea unui buton, cea ce îl face să fie sistemul de încălzire cel ușor utilizabil de pe piață.

FIȘA TEHNICĂ

Tansun 6 Channel Remote For Infrared Heaters

 

2KW RECEIVER

Receptorul TANSUN de 2kW, care este fara fir și montabil pe perete, utilizează o funție de oprire pentru a sarcina rezistivă până la 2000 de Wați. Toate încălzitoarele cu infraroșu TANSUN pot fi reglate între patru niveluri prestabilite: 100%, 75%, 50%, OFF. Receptorul necesită o telecomandă, dar este de ajuns o telecomandă TANSUN pentru a controla 1 până la 1000 de încălzitoare cu infraroșu în mod individual.

FIȘA TEHNICĂ

Tansun Wireless Wall Fixing 2.0 Kilowatt Receiver With Dimmer Function

 

6.5KW RECEIVER

Receptorul TANSUN de 6.5kW cu wireless, care este fără fir și montabil pe perete, cu funcția de dimmer va controla o sarcină rezistivă de max 6500W. Toate încălzitoarele cu infraroșu TANSUN pot fi reglate între patru etape: 100%, 75%, 50%, OFF. Acest receptor de înaltă calitate este potrivit pentru a oferi flexibilitate atunci când controlează încălzitoare de putere mai mare în diferite medii comerciale.

FIȘA TEHNICĂ

Tansun Wireless Wall Fixing 6.5 Kilowatt Receiver With Dimmer Function

 

TANSUN TIME LAG

Timer-ul TANSUN este ideal pentru economisirea energiei și obținerea controlului asupra încălzitoarelor exterioare. Acestea sunt clasificate IP66 și vor activa îcălzitorul pentru o perioadă predeterminată de timp de 2 la 20 de minute.

Ideal pentru controlul economisirii energiei, pentru încălzitoarele exterioare și iluminatul exterior. De asemenea este potrivit și pentru zonele umede în interior. Prin apăsarea butonului, sarcina conectată este pornită. Încărcarea este apoi oprită automat după ce intervalul de timp a trecut. Butonul de pornire este iluminat, fiind ușor de găsit și în întuneric.

Ideal pentru: locuri pentru fumat, baruri, restaurante, orice alt loc care necesită încălzire și iluminare controlabilă.