TANSUN REMOTE

A Tansun 6 csatornás távirányító lehetővé teszi, hogy hat egyedi fűtőtest / zóna változatosan vezérelhető legyen. A távvezérlő egy gombnyomással konfigurálható a vevőkészülékekre, így a piacon a leginkább felhasználóbarát szabályozó fűtőrendszer.

TELJES MŰSZAKI ADATLAP LETÖLTÉSE 

Tansun 6 Channel Remote For Infrared Heaters

 

2.0KW ADÓVEVŐ

A Tansun vezeték nélküli fali rögzítő 2 kW-os vevőkészülék a lekapcsoló funkcióval vezérli az ellenállóképességet legfeljebb 2000 W-ig. Az összes Tansun infravörös melegítő lecsökkenthető négy előre beállított szint között: 100%, 75%, 50%, OFF. A vevőkészülékhez távoli kézibeszélő szükséges, de csak egy Tansun távirányító tud 1-1000 infravörös fűtőt egyenként kezelni.

TELJES MŰSZAKI ADATLAP LETÖLTÉSE

 

Tansun Wireless Wall Fixing 2.0 Kilowatt Receiver With Dimmer Function

 

6.5KW ADÓVEVŐ

A Tansun vezeték nélküli fali rögzítő 6,5kW-os vevőkészülékkel a fényerő-szabályozó funkció a legfeljebb 6500W-os ellenállóképességet vezérli. A Tansun infravörös fűtőtestek négy fokozatban lecsökkenthetők: 100%, 75%, 50%, OFF. Ez a kiváló minőségű vevő alkalmas arra, hogy rugalmasabbá tegye a nagyobb teljesítményű fűtőberendezéseket sok kereskedelmi környezetben.

TELJES MŰSZAKI ADATLAP LETÖLTÉSE

Tansun Wireless Wall Fixing 6.5 Kilowatt Receiver With Dimmer Function

 

TANSUN TIME LAG KAPCSOLÓ INFRATÉRIAFŰTŐKRE

A Tansun időzítő kapcsoló ideális az energiatakarékossághoz és a külső fűtőkészülékek szabályozásához. Teljesen IP66 értékűek, és a fűtést előre beállított időtartamra 2 – 20 percig bekapcsolják.

Ideális a külső fűtőberendezések és a külső megvilágítás energiatakarékos szabályozásához. Alkalmas nedves területeken is
Az érintésérzékeny terület megnyomásával bekapcsolhatja a csatlakoztatott terhelést. A terhelést ezután automatikusan kikapcsolja az időeltolódás után
Megvilágított érintőképernyő a könnyű sötétben való elhelyezkedéshez
Kemény, kemény, IP66 minősítésű polikarbonát öntés
IDEÁLIS: dohányzóknak, bároknak, éttermeknek és bárhol, ahol szabályozott hő és világítás szükséges.